Upplev det bästa från 60-talet med livebandet Getting Better Band, ett äkta Beatlescoverband! Lyssna till låtar från hela The Beatles långa karriär – från tidiga Love Me Do och Please Please Me till senare låtar som Taxman och Getting Better Band. Vi spelar på företagsfester, privatfester och kickoffer m.m.

Bandet har lagt ned!
Bilder
Klcika på bilderna för att se dem i större format.

   
Medlemmar

Leadsång och kompgitarr
Ludvig Papmehl-Dufay är 31 år och doktor i arkeologi. Till vardags ägnar han sig åt att gräva fram gamla krukskärvor med mera åt Arkeologikonsult AB. Förutom gamla ting har musiken alltid varit en viktig del av Luddes liv. Efter en halvlyckad karriär som hårdrockstrummis i början av 1990-talet och gymnasieutbildning på Hvitfeldtskas musiklinje i Göteborg 1993–1996 har han dock låtit musiken ligga vilande – tills nu! I Getting Better Band spelar Ludvig kompgitarr och sjunger lead.
Sologitarr och leadsång
Anders Ekman har spelat gitarr sedan han var 10 år ung. Han har utbildning från två folkhögskolors musiklinje, och har deltagit i flera improvisationskurser samt studerat såväl jazz och bluesgitarr som klassisk gitarr. Sedan 1981 har Anders arbetat som frilansmusiker och spelat pop, rock, jazz, blues, latin, afrikanskt, visor och folkmusik i olika sammanhang. Han har i 17 år samarbetat med sångerskan Ann-Kristin Hedmark. Nu, i Getting Better Band, har cirkeln slutits där musiken som strömmade in i den unge Anders hjärta äntligen får strömma ut igen.
Bas och körsång
Robert Röjder är en 50 år ung kontrabasist, som till vardags spelar i Radiosymfonikerna. Utanför Berwaldhallen blir det spelningar med kammarorkestern SNYKO samt studiojobb med Stockholm Session Strings. På fritiden håller han gärna på med mer konkreta hantverk, som att renovera hus. Robban spelar elbas i Getting Better Band, och det är bland det roligaste han vet. Ibland slinker även ett och annat munspel fram ur gömmorna.
Trummor och körsång
Joakim Anterot kan man läsa om på annan plats på denna sajt!